Michiel Jorna's picture

Het verbeteren en optimaliseren van de bedrijfsprestaties staat bij de meeste organisaties hoog op de agenda. Onvoldoende oog voor risico’s of het niet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving kan deze inspanningen echter in een keer teniet doen. Voorbeelden van organisaties waar dit de afgelopen jaren is misgegaan zijn talrijk. Goed risicomanagement en compliancy aan in- en externe regelgeving zijn een belangrijke voorwaarde gebleken voor het duurzaam verbeteren van bedrijfsprestaties. Je kunt deze onderwerpen dan ook niet los van elkaar zien – je zult ze in samenhang moeten managen om niet alleen succesvol te zijn maar vooral ook om succesvol te blijven.

 
In mijn presentatie op Processday 2010 zal ik aan de hand van een rollenspel tussen de belangrijkste stakeholders illusteren hoe deze aandachtsgebieden integraal zijn te benaderen met behulp van het ARIS Platform.
 
Graag tot ziens op Processday 2010!
 
Michiel Jorna